Comunitat Valenciana

Ribera Salud creu que els ciutadans "han sigut els grans perjudicats per la reversió de l'Hospital d'Alzira"

Ribera Salud ha mostrat el seu "respecte absolut" a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) de desestimar el recurs presentat per la UTE Ribera Salud II contra la decisió de la Generalitat de recuperar la gestió pública directa de l'hospital d'Alzira, però han afirmat que "com es pot comprovar diàriament", els ciutadans "han sigut els grans perjudicats d'aquest procés".

"Sempre hem defès el que creiem que era millor per als ciutadans i els professionals", han afirmat des de la companyia en un comunicat, en referència a la gestió privada de l'Hospital de la Ribera.

La sentència, notificada aquest dijous a les parts i contra la qual cap recurs davant el Tribunal Suprem, rebutja els dotze motius esgrimits pels recurrents en la seua demanda després de la decisió de la Conselleria de Sanitat Universal de no prorrogar el contracte amb l'empresa concessionària del servici, que va quedar extingit el 31 de març de 2018.

Sobre aquest tema, els magistrats han assenyalat que l'Administració "no està obligada a seguir cap procediment per a donar per finalitzat un contracte per venciment de termini, almenys des d'un prisma teòric".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento